Σάββας Βλάχος: Ευχαριστώ από καρδιάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές. - MELISSOCOSMOS

Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019

Σάββας Βλάχος: Ευχαριστώ από καρδιάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές.


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς έναν-έναν ξεχωριστά και μαζί όλες και όλους εσάς, που με τη συγκινητική στήριξη σας στο πρόσωπο μου με τιμήσατε με την ψήφο σας στις περιφερειακές εκλογές.
Έδωσα μαζί με εσάς μια μάχη έντιμη με αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και προπάντων σεβασμό στα πρόσωπα όλων των ψηφοφόρων και όλων των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
Ευχαριστώ θερμά και σέβομαι όλες και όλους εσάς που δεν με ψηφίσατε για λόγους που πάντα θα υπάρχουν στις εκλογές, γιατί σας αισθανόμουν δίπλα μου και δεν ήσασταν απέναντι μου με αρνητικό ρόλο.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου και τους συνεργάτες μου, που μάχημα, περήφανα και υπομονετικά στάθηκαν δίπλα μου όλη αυτή την περίοδο.
Η εμπειρία που έζησα για πρώτη φορά ως υποψήφιος με ότι σημαίνει η λέξη εκλογές και η αγάπη που εισέπραξα αυτές τις μέρες από όλες και όλους εσάς, θα με συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Σας υπόσχομαι ότι από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου που εσείς με εκλέξατε, πάντα σε συνεννόηση μαζί σας θα διεκδικώ και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τόπου μας, το συμφέρων και το καλό της κοινωνίας μας.

Βλάχος Σάββας

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like στην σελίδα του...