Ο Ήλιος βγαίνει για όλον τον κόσμο... - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Ο Ήλιος βγαίνει για όλον τον κόσμο...


Ένας συνάδελφος μου έστειλε φωτογραφία του παραπάνω εγγράφου.
Αν και το γνώριζα, είχα γνώση ότι κυκλοφορεί, δράττομαι της ευκαιρίας να πω δυο λόγια που μπορεί να αποτελέσουν ισχυρά όπλα για τυχόν μελλοντικές δικαστικές διαμάχες μαζί τους.
Το πρώτο και κύριο είναι ότι ο Ήλιος, η υπέρτατη αυτή δύναμη βγαίνει και δίνει ζωή σε όλον τον κόσμο, σε όλη την γη και ακτινοβολεί σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.
Το να τον θέλει κάποιος για τον εαυτό του απαγορεύοντας  και στους υπόλοιπους να εκμεταλλευτούν την πολύτιμη επίδραση του είναι, από πολύ εξωφρενικό έως πολύ εξοργιστικό.
Γιατί ο Ήλιος τρέφει μέσω της φωτοσύνθεσης και τα φυτά που μας δίνουν εμάς και στις μέλισσες μας το μέλι.
Επίσης να πω ότι έχω δει πλέον φωτοβολταϊκά συστήματα ακόμα και μέσα σε ελατοδάση και μπορώ να το αποδείξω αυτό που λέω με φωτογραφικό υλικό ανα πάσα στιγμή.

Το ότι κάποιοι εγκατέστησαν φωτοβολταϊκά στην ύπαιθρο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Ήξεραν πολύ καλά ότι εκεί δραστηριοποιούνται και άλλες κοινωνικές ομάδες, και το να έρχεσαι εσύ να τους λες φύγετε από εδώ επειδή τώρα ήρθα εγώ ο Μαο Μαο... είναι αισχρό.
Οι μέλισσες προϋπήρχαν των φωτοβολταϊκών συστημάτων και σε πολλές περιπτώσεις μελισσολιβάδια και δάση που έδιναν έσοδα σε μελισσοκόμους αποψιλώθηκαν για να μπουν τα φωτοβολταϊκά.
Σε ότι αφορά τα περιττώματα και τις ακαθαρσίες, των εντόμων, των πτηνών ή των ζώων, αυτά κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει.
Έτσι ήταν, έτσι είναι, και έτσι θα είναι.
Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, γιατί μπορεί κάποιος από αυτούς να προσφύγει σε κάνα επαρχιακό δικαστήριο, εκεί ο δικαστής να βγάλει καμία απόφαση ελαφρά την καρδία που να τους δικαιώνει, και να το χρησιμοποιήσουν ως δικαστικό τετελεσμένο αυτό και θα έχουμε μια ζωή προβλήματα μετά.
Πρέπει οπωσδήποτε αν υπάρξει δικαστική διαμάχη να ενημερωθεί η ΟΜΣΕ, οι δικηγόροι της οποίας θα φροντίσουν να βάλουν στην θέση τους, τους κυρίους αυτούς και να έχουμε εμείς το δικαστικό προηγούμενο υπέρ μας μετά.
Γιατί αυτό που σήμερα μοιάζει γελοίο και κωμικό, μπορεί αν δεν προσέξουμε να αποδειχτεί μέγα πρόβλημα στο μέλλον ή για το μέλλον.

Γι αυτό έκανα αυτό το άρθρο, ώστε να έχουν γνώση οι φύλακες.

Melissocosmos

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...