ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019 - MELISSOCOSMOS

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Τόπος διεξαγωγής: Άστυ Αιγυπτιωτών Ελλήνων, Πλατεία Ηρώων 7, Κηφισιά
Έναρξη: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
Λήξη: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
Χρονική διάρκεια: 7 ώρες

Ομάδα-στόχος: Μέλη του Συλλόγου μας, μέλη άλλων Μελισσοκομικών Συλλόγων, επαγγελματίες μελισσοκόμοι, ερασιτέχνες μελισσοκόμοι, υποψήφιοι μελισσοκόμοι, απλοί φίλοι της μέλισσας.
Σκοπός του προγράμματος: Η αποτελεσματική εμπορική προώθηση και διάθεση των προϊόντων της μέλισσας, η ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας γύρω από τη μέλισσα και τα προϊόντα της, η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τον κόσμο της μέλισσας. Το πρόγραμμα είναι διαδραστικό και θα διατεθεί επαρκής χρόνος για συζήτηση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με πρώτο κριτήριο την ιδιότητα μέλους του Συλλόγου και δεύτερο τη χρονική σειρά υποβολής της αίτησης συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή του, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει:
·         Να αποστείλει συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση melissokomoi@gmail.com. Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδαhttps://smattikis.webnode.gr στη διαδρομή «Νέα-Ανακοινώσεις» και «Δραστηριότητες-Εκδηλώσεις». Εναλλακτικά, λόγω αυξημένης ζήτησης, μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος.
·         Να καταβάλλει το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ, στον λογαριασμό IBAN: GR3002603670000380200514086, Τράπεζα: Eurobank, Δικαιούχοι: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την αιτιολογία «Επιμόρφωση» ή στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος. Το πρόγραμμα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του Συλλόγου μας.

                Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
                Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6977675384 (Πρόεδρος κα Μαρία Κοκκίνου).