Ο πρωθυπουργός στη Λάρισα: Οι συνομιλίες με πολίτες - Η δοκιμή μελιού και οι... selfies (φώτο) - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019

Ο πρωθυπουργός στη Λάρισα: Οι συνομιλίες με πολίτες - Η δοκιμή μελιού και οι... selfies (φώτο)


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στη Λάρισα, και δε παράλειψε να μιλήσει με τους πολίτες. Ενώ παράλληλα, ήπιε και έναν καφέ στην κεντρική πλατεία.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στη Νεάπολη Λάρισας, ενώ ακολούθησε επίσκεψή του στην τοπική ΝΟΔΕ της ΝΔ όπου συνομίλησε με στελέχη και μέλη.Μητσοτάκης: Η οικονομία επιστρέφει σε ισχυρή ανάπτυξη«Η πατρίδα μας ξαναγίνεται αυτοδύναμη, η οικονομία επιστρέφει σε ρυθμούς ισχυρής ανάπτυξης και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και το 2020 με σκληρή δουλειά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη της ΝΔ.


«Η ελληνική κοινωνία μας εμπιστεύτηκε, έχουμε τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και είμαστε απολύτως συνεπείς σε αυτά τα οποία λέμε. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης θα λέμε πάντα την αλήθεια στους πολίτες και για τα καλά και για τις ενδεχόμενες αστοχίες. Λάθη δεν κάνει, αυτός που δεν κάνει τίποτα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στη σχέση του κόμματος με την κοινωνία, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Το κόμμα για εμάς δεν είναι απλά ένας εκλογικός μηχανισμός που κινητοποιείται τρεις μήνες πριν τις εκλογές, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός. Ο ιμάντας που κρατάει σε διαρκή και αμφίδρομη επικοινωνία την κοινωνία με την κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα».


«Δεν θα πατήσουμε φρένο αλλά γκάζι στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται να γίνουν. Ξέρω πολύ καλά ότι θα είσαστε κοντά μας και για να μεταφέρετε το μήνυμα των πολιτικών μας στην κοινωνία, και για να μας υποστηρίζεται στις δύσκολες αλλαγές που θα κάνουμε, αλλά και για να μας διορθώνεται εκεί που είναι απαραίτητο, μεταφέρνοντας πάλι πίσω τις απόψεις των πολιτών που πρέπει να φτάνουν μέχρι τα κυβερνητικά γραφεία και το γραφείο του πρωθυπουργού», δήλωσε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Selfies και δοκιμές μελιού
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο κέντρο της Λάρισας. Εκεί, συνομίλησε με πολίτες κάθε ηλικίας, πολλοί από τους οποίους ήθελαν να βγάλουν μια selfie μαζί τους και ο πρωθυπουργός δεν τους χάλασε το χατήρι.

Ο κ. Μητσοτάκης σταμάτησε στην πλατεία Νομαρχίας, όπου δοκίμασε μέλι από τοπικούς παραγωγούς, στη γιορτή του μελιού που γίνεται στη Λάρισα. Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε σήμερα τις επισκέψεις του από τα Μετέωρα, ενώ ακολούθησε στάση στην Καλαμπάκα, όπου συναντήθηκε με εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», προτού πάει στη Λάρισα.ΠΗΓΗ
https://www.pronews.gr