12/21/19 - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

Ήρθαν οι ταινίες οξαλικού οξέως από τον Τσιμίνη photos

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019
Ήρθαν οι ταινίες οξαλικού οξέως από τον Τσιμίνη photos

Παρέλαβα από την ACS τις ταινίες οξαλικού οξέως με γλυκερίνη από τον Σιδέρη Τσιμίνη.
Πρόκειται για άκρως επαγγελματική δουλειά.
Συσκευασμένες έτοιμες και κυρίως δοκιμασμένες επί χρόνια από τον μεγάλο μας βασιλοτρόφο, αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που με έκαναν να στραφώ προς τις συγκεκριμένες ταινίες.

Τα 20 πιο περίεργα λουλούδια

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019
Τα 20 πιο περίεργα λουλούδια


Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο περίεργα λουλούδια στον κόσμο! Τόσο σε σχήματα, όσο και με απίστευτα σχέδια που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!Wild Passion Flower. Σε μερικές χώρες ονομάζεται και λουλούδι-ρολόι.Huernia Oculata. Εντυπωσιακό πεντάγωνο εξωτερικό μέρος, με στρογγυλό σχήμα στο εσωτερικό.Sea Poison Tree (Barringtonia asiatica). Δεν σας θυμίζει κάτι από '80s disco;Corpse Flower (Rafflesia Arnoldii). Το μεγαλύτερο λουλούδι στον κόσμο είναι επίσης ένα από τα πιο βρωμερά... Έως ένα μέτρο πλάτος και έντεκα κιλά βάρος!Corpse Lily (Amorphophallus titanum). Αυτό το τεράστιο λουλούδι έγινε διάσημο από την ταινία Denice The Menace (Ντένις Ο Τρομερός)! Ανθίζει τόσο σπάνια που όταν αυτό συμβαίνει γίνεται είδηση Μπορεί να φτάσει έως και τα 3,5 μέτρα σε ύψος, ενώ το όνομά του το πήρε επειδή επίσης μυρίζει απίστευτα άσχημα για να προσελκύσει έντομα.Flame Lily (Gloriosa Superba). Εντυπωσιακό λουλούδι σε σχήμα φλόγας. Είναι το εθνικό λουλούδι της Zimbabwe.Torch Ginger (Etlingera elatior). Εντυπωσιακά κόκκινο και με περίεργη υφή, χρησιμοποιείται σε διάφορα τοπικά πιάτα στην Νοτιοανατολική Ασία.Fly Orchid (Ophrys insectifera). Ναι, πολύ απλά διότι τα μαύρα λουλούδια μοιάζουν με μύγες που έχουν κάτσει στο φυτό.Bee Orchid (Ophrys Apifera). Το άνθος αυτής της ορχιδέας μοιάζει με μέλισσα!Bat plant (Tacca integrifolia). Το λουλούδι νυχτερίδα!Lobster Claw (Heliconia rostrata). Αυτό το πανέμορφο λουλούδι έχει στο τέλος του κάτι που μοιάζει με δαγκάνα αστακού!Devils Hand (Chiranthodendron pentadactylon). Κόκκινο και εντυπωσιακό, αλλά ευφάνταστα κάποιοι βλέπουν στα πέντε δάχτυλα του διαβόλου να ξεπροβάλουν από μέσα!Hooker’s Lips (Psychotria elata). Προφανές και απίστευτο.Dancing Girls (Impatiens bequaertii). Εξαιρετικά σπάνιο φυτό με πέταλα που μοιάζουν με χορεύτριες!Naked Man Orchid (Orchis italica). Ορχιδέα που μοιάζει να έχει τριγύρω μικρές ανδρικές φιγούρες! Με τα μάτια τους, τα χαμόγελά τους και τα όλα τους...Swaddled Babies (Anguloa uniflora). Αυτά τα λουλούδια μοιάζουν με φασκιωμένα μωρά!Virgin Mary in Moon Orchid (Phalaenopsis amabilis). Λευκές ορχιδέες που φαίνονται απλές, αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα, το εσωτερικό μοιάζει με σχέδιο της Παναγίας.Snake’s Head (Fritillaria meleagris). Παίρνει το όνομα του διότι μοιάζει με κεφάλι φιδιού.Monkey Face Orchid (Dracula simia). Σπάνια ορχιδέα που μοιάζει με μαϊμού!Snap Dragon Seed Pod (Antirrhinum majus). Λουλούδι νεκροκεφαλή!

ΠΗΓΗ
https://www.protothema.grΑνησυχητικά στοιχεία: Ο πληθυσμός της Γης θα φθάσει τα 7,75 δισεκατομμύρια στο τέλος του έτους

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019
Ανησυχητικά στοιχεία: Ο πληθυσμός της Γης θα φθάσει τα 7,75 δισεκατομμύρια στο τέλος του έτους

Μέχρι τα τέλη του 2019 θα ζουν στον πλανήτη μας 7,75 δισεκατομμύρια άνθρωποι, καθώς στον πληθυσμό της Γης θα έχουν προστεθεί άλλα 83 εκατ. από τις αρχές του έτους, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το German Foundation for World Population (DSW).

Μεγάλη είδηση: Εξαχνωτής οξαλικού οξέως Varokil Pro!!! Σκοτώνει την βαρρόα και έρχεται από το Αγρίνιο

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2019
Μεγάλη είδηση: Εξαχνωτής οξαλικού οξέως Varokil Pro!!! Σκοτώνει την βαρρόα και έρχεται από το Αγρίνιο

Σκοτώνει την βαρρόα με βιολογικό τρόπο μια και καλή!!!

Η σωστή επαγγελματική λύση... οικονομικα και γρήγορα   !
         Ηλεκτρική συσκευή, η οποία μετατρέπει το δι’ ένυδρο Οξαλικό Οξύ, (C2H2O4*2H20) από στερεό απ’ ευθείας σε αέριο (εξάχνωση), χωρίς να περάσει από ενδιάμεση υγρή φάση. Καταπολεμά την βαρρόα, γρήγορα, οικονομικά και βιολογικά.