Διαγωνισμός London honey 27-28 Απριλίου 2020 - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Διαγωνισμός London honey 27-28 Απριλίου 2020


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Όλες οι μάρκες (όχι χύμα) που διατίθενται σε καταστήματα λιανικής πώλησης είναι επιλέξιμες για συμμετοχή στο βραβείο υπέρτατου μελιού (London Honey Awards). Τα προς αξιολόγηση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάλληλη κατάσταση για δοκιμή και οι διακριτικές τους πληροφορίες πρέπει να αναγράφονται σωστά και με σαφήνεια στην ετικέτα, δηλαδή πρέπει να είναι προϊόντα έτοιμα προς πώληση στο καταναλωτικό κοινό. Η οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού μπορεί να ζητήσει φυσικές και χημικές δοκιμές σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εργαστήρια, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τα προϊόντα είναι τεχνικά υγιή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Η μέθοδος "τυφλής δοκιμής" χρησιμοποιείται για τη γευστική δοκιμή των προϊόντων, χωρίς συσκευασία και χωρίς ορατό οποιοδήποτε είδος διακριτικού χαρακτηριστικού. Κάθε προϊόν λαμβάνει έναν κωδικό αριθμό για να εξασφαλίσει την αξιόπιστη ανιχνευσιμότητά του. Τα δείγματα αξιολογούνται από την κριτική επιτροπή. Κάθε κριτής πραγματοποιεί οργανοληπτική ανάλυση των προϊόντων που δοκιμάζει και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης, η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση της απόλαυσης (η οποία ζυγίζει περισσότερο στην τελική βαθμολογία) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως η εμφάνιση, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα.

Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση τις διακριτές και μεμονωμένες ιδιότητές τους και δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΕΛΩΝ:

PLATINUM Med Award, με βαθμολογίες μεταξύ 95,5 και 100
GOLD Honey Award, προϊόντα με βαθμολογίες μεταξύ 85,5 και 95
SILVER Med Award, προϊόντα με βαθμολογίες μεταξύ 75,5 και 85
BRONZE Honey Award, προϊόντα με βαθμολογίες μεταξύ 65 και 75

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ;

Το βραβείο είναι ένα αξιόπιστο σήμα ανώτερης ποιότητας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στις εγχώριες όσο και στις εξαγωγικές αγορές. Η έγκρισή τους ενισχύει τη διαπραγματευτική σας δύναμη στις συναλλαγές με τους διανομείς, τους προμηθευτές και τους εμπόρους λιανικής πώλησης. Η δυνατότητα προβολής μιας πιστοποιημένης ανώτερης γεύσης έχει αποδεδειγμένη θετική επίδραση στις πωλήσεις. Κερδίζοντας το βραβείο για τα προϊόντα σας, μεγιστοποιείτε τις ενέργειες μάρκετινγκ σε όλη την υδρόγειο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το τέλος συμμετοχής ανέρχεται σε 120 λίρες / συμμετοχή για εταιρείες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το τέλος συμμετοχής ανέρχεται σε 120 λίρες / συμμετοχή + 20% ΦΠΑ = 144 £ για τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείτε να στείλετε την αίτησή σας online πατώντας εδώ .