Είναι σοβαρά το 9ο κρούσμα του κοροναϊού - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Είναι σοβαρά το 9ο κρούσμα του κοροναϊού


Σοβαρή είναι η κατάσταση υγείας του ένατου κρούσματος κοροναϊού, το οποίο νοσηλεύεται στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ανησυχία έχει προκληθεί σε ασθενείς, συνοδούς και  προσωπικό του νοσοκομείου, αφού είχε έρθει σε επαφή αρχικά μαζί του καθώς δεν είχε σχετιστεί με τον κοροναϊό.

Ωστόσο, αναμένονται οι επίσημες πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας.


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για  66χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, Διευθυντή σχολείου της Αμαλιάδας, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ και στην Αίγυπτο.

Προς το παρόν νοσηλεύεται στε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να νοσηλευθεί στην ΜΕΘ, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Σημειώνεται ότι η αρχική διάγνωση των γιατρών ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού κι εισήχθη σε παθολογική κλινική από την προηγούμενη Δευτέρα.

Η λοίμωξη του ασθενούς δεν είχε συσχετισθεί με ταξίδι στο εξωτερικό ενώ  δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν ο ασθενής είχε ενημερώσει τους θεράποντες ιατρούς ότι είχε επισκεφθεί χώρες με κρούσματα.

Ωστόσο, συναγερμός έχει σημάνει καθώς κατά τις δυο ημέρες νοσηλείας του στην Παθολογική κλινική του νοσοκομείου νοσηλευόταν μαζί με άλλους ασθενείς, συναναστρεφόταν με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και συνοδούς ασθενών.

Πηγή: www.patrasevents.gr