Κοροϊδία: Ο Βορίδης παρουσιάζει την ετήσια ενίσχυση των μελισσοκόμων του Αιγαίου ως ενίσχυση λόγω του κορωνοϊού - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Κοροϊδία: Ο Βορίδης παρουσιάζει την ετήσια ενίσχυση των μελισσοκόμων του Αιγαίου ως ενίσχυση λόγω του κορωνοϊού


Τα φασόλια κρέας βαφτίζει το ΥΠΑΑΤ και ο Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης προκειμένου να παρουσιάσει δήθεν το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης.
Έτσι διαβάσαμε στο κρατικό ΑΠΕΜΠΕ κατάπληκτοι ότι επίκειται ενίσχυση των μελισσοκόμων του Αιγαίου οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με το ποσό των 12 ευρώ ανά κυψέλη.


Μόνο που εντέχνως παραλείπει να τονίσει ότι αυτά τα χρήματα είναι κοινοτικές και εθνικές ενισχύσεις που οι μελισσοκόμοι του Αιγαίου παίρνουν σε ετήσια βάση, και δεν είναι κάτι νέο.
Είναι σαν να πούμε ότι φέτος τον Οκτώβρη και τον Δεκέμβρη οι Έλληνες αγρότες  οι οποίοι επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού θα πάρουν δικαιώματα.
Μα αφού ούτως ή άλλως τα παίρνουν κάθε χρόνο κύριε Υπουργέ μας πως μας τα λέτε έτσι;

Πρόκειται για τον πλέον γκαφατζή Υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Θυμόμαστε όλοι την απείρου κάλους πρόσφατη δήλωση του κυρίου Υπουργού στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι ο αγροτικός κόσμος δεν επλήγει από την μείωση του τουρισμού γιατί οι τουρίστες που δεν ήρθαν στην Ελλάδα φέτος κατανάλωναν εισαγόμενα προϊόντα.

Να σε χαιρόμαστε Υπουργέ μας, και εις ανώτερα, περιμένουμε με λαχτάρα να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε οι άνθρωποι.
Αν μη τι άλλο μας κάνεις και γελάμε.

ΠΗΓΗ

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...