Λειτουργεί κανένας Μελισσοκομικός Σύλλογος στην Ελλάδα στα πρότυπα του εξωτερικού; - MELISSOCOSMOS

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020

Λειτουργεί κανένας Μελισσοκομικός Σύλλογος στην Ελλάδα στα πρότυπα του εξωτερικού;


Λειτουργεί κανένας Μελισσοκομικός Σύλλογος στην Ελλάδα στα πρότυπα του εξωτερικού; Κάνουν μάζωξη μια φορά τον μήνα; Ενημερώνουν για τις ασθένειες, για την βαρρόα, για νέα σκευάσματα; για τα ραντίσματα; Μαθαίνουν μελισσοκομία τους νέους; Δίνουν μελισσοδέματα δώρο σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν στο επάγγελμα; Ενημερώνουν για τις νομές; Φέρνουν εξαγωγικές προτάσεις για το μέλι που κοντεύει να φτάσει να πωλείται όσο το νερό;
Τι κάνουν οι Μελισσοκομικοί Σύλλογοι λοιπόν; 
Ποιο είναι το έργο τους; Ας φτιάξουν τα του οίκου τους, ας γίνουν λειτουργικοί και μετά θα αναγκαστεί και η ΟΜΣΕ να λειτουργεί σωστά. 
Δεν γίνεται οι πουτ@νες να κουνάνε το δάχτυλο στην τσ@τσά όμως είναι υποκρισία αυτό, γιατί όλοι μαζί τα κάνατε μπο@ρδέλο.
Από ένας πρόεδρος Μελισσοκομικού Συλλόγου που τον τρώει ο κ@λος του να κάτσει στην καρέκλα ζητάει συνάντηση με τον Βορίδη, του λέει άλλα από όσα η ΟΜΣΕ και τον μπερδεύει χειρότερα.
Μα δεν είναι αυτός ο ρόλος των Μελισσοκομικών Συλλόγων κύριοι. Δεν επιτελείτε το έργο σας αλλά κοιτάτε να μπείτε σε άλλα χωράφια ΑΣΧΕΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ καρεκλοκένταυροι, είστε συνυπεύθυνοι για την κατάντια της Ελληνικής μελισσοκομίας. 

Melissocosmos

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...