Για να μην χάνετε μελίσσια τον χειμώνα: VIUSID apis - MELISSOCOSMOS

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Για να μην χάνετε μελίσσια τον χειμώνα: VIUSID apis


Το VIUSID apis είναι ακριβώς ότι λέει ο τίτλος, ένα δυναμωτικό για μέλισσες ώστε να μειώνει τις απώλειες τον χειμώνα και να αυξάνει την ανάπτυξη και την παραγωγή.
Πρόκειται για ένα κορυφαίο Ισπανικό προϊόν της εταιρείας CATALYSIS που το έκανε σε συνεργασία με τον Γάλλο ιολόγο Luc Montagnier ο όποιος το 2008 βραβεύτηκε με το Νομπελ Ιατρικής ή Φυσιολογίας για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας ( HIV ).
Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα σοβαρεύουν, αφού δεν μιλάμε για ένα μαντζούνι της πλάκας, αλλά για ένα προϊόν του ανθρώπου που έδωσε τη δυνατότητα στην ανθρωπότητα να αναγνωρίζει τον ιό HIV.
Μετά την ανακάλυψη του ιού, ο Montagnier είδε ότι ο HIV έριχνε το ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών και αυτό τον έκανε να εργαστεί πάνω σε δυνατότητες αντιμετώπισης και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού και κάπως έτσι γεννήθηκε το Viusid.

Σιγά σιγά μετά τις επιτυχείς δοκιμές και μακροχρόνιες χρήσης στους ανθρώπους γεννήθηκε η ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να τροποποιηθεί κατάλληλα ώστε να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους καταπονημένους οργανισμούς όπως αυτούς των ζώων, των φυτών αλλά και των εντόμων.

Το Viusid Apis έχει ακριβώς αυτή την αποστολή, να ενισχύει τον οργανισμό των μελισσών, ώστε να μπορούν να αντέχουν στις ασθένειες και να έχουν και καλύτερες αποδόσεις.

Το Viusid Apis έχει εκπληκτικές ιδιότητες στις μέλισσες που θα σας κάνει να το λατρέψετε.
Όπως είπα βοηθάει τον οργανισμό των μελισσών.
Βοηθάει τις μέλισσες να έχουν μεγαλύτερες αντοχές και να μην πεθαίνουν γρήγορα αν αρρωστήσουν με αποτέλεσμα να μην έχουμε απώλειες σμηνών των χειμώνα από τις ασθένειες όπως πχ η Νοζεμίαση.
Βοηθάει στην ανάπτυξη την άνοιξη.
Βοηθάει τις βασίλισσες να γεννούν ποιοτικότερα αβγά και αυτά να εξελίσσονται ομαλά σε προνύμφες, νύμφες και έντομα, έχοντας γόνο συμπαγή και χωρίς τρύπες.
Διεγείρει του φαρυγγικούς αδένες των μελισσών να παράγουν περισσότερο βασιλικό πολτό.
Αν κάνουμε βασιλοτροφία, και χρησιμοποιήσουμε σιρόπι με προσθήκη Viusid Apis θα διαπιστώσουμε ότι τα βασιλοκελιά γεμίζουν περισσότερο με βασιλικό πολτό και ότι οι βασίλισσες που προκύπτουν είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος, γεννούν περισσότερα αβγά και ζουν περισσότερο.
Το Viusid Apis έχει την παρακάτω σύσταση.


Τι κάνει!


Πως το δίνουμε στα μελίσσια.


Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το δώσουμε στα μελίσσια είναι ο εξής.
Για κάθε ένα μελίσσι κάνουμε 1 λίτρο σιρόπι 1/1 ζάχαρη νερό και προσθέτουμε 1.5 ml Viusid Apis.

Κάνουμε...
1η εφαρμογή) Αρχές με μέσα Σεπτέμβρη
2η εφαρμογή) αμέσως πριν το χειμώνα
3η εφαρμογή) αμέσως μετά το ξεχειμώνιασμα


Το Viusid Apis ήρθε για να μείνει και να αλλάξει την μελισσοκομία προς το καλύτερο.
Δοκίμασε το τώρα.

Κοστίζει 29 ευρώ το μπουκαλάκι των 150ml

Για να το δείτε ή να το παραγγείλετε από το site της εταιρείας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.


Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα

Δημήτριος Μπουρλιβας
Φιλίππου 1 , Τρίλοφος
57500, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 6944 527 442

E: info@avpinnovations.gr


Το Viusid Apis δοκιμάζεται ήδη από ερευνητές στην Ελλάδα για να διαπιστωθούν τα επιπλέον οφέλη που έχει στις μέλισσες.
Θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε σε βίντεο πως το χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα των μελισσιών που θα βγουν από το πεύκο καταπονημένα.

ΥΓ
Μαθαίνω ότι αυτό το προϊόν κάνει εξαιρετική δουλειά, και όσοι το έχουν δοκιμάσει τα προηγούμενα χρόνια είδαν τα οφέλη του και τώρα το παραγγέλνουν μαζικά.
Εγώ θα το ξεκινήσω τις επόμενες ημέρες.
Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...