Γνωρίστε την βιοτεχνία κυψελών Γεωργέλης - MELISSOCOSMOS

Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020

Γνωρίστε την βιοτεχνία κυψελών Γεωργέλης


Η Βασίλειος και Νικόλαος Γεωργέλης OE ιδρύθηκε το 1975 σαν συνέχεια μιας μακρόχρονης   ιστορίας της οικογένειας  στον χώρο του ξύλου. Δραστηριοποιείται  στον χώρο κατασκευής κυψελών από το 1975 καλύπτοντας τις ανάγκες  των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων. 

Εδρεύει στο Μέτσοβο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 600 m2 εργοστάσιο και  600 m2 χώρο φυσικής ξήρανσης  ξυλείας, μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τον κόμβο Μετσόβου με την Εγνατία οδό. 


Βασικά Χαρακτηριστικά μας
Ειδικότερα η εταιρεία μας διακρίνεται για τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά της:

  1. Την άριστη ποιότητα κατασκευής με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα
  2. Την άριστη ποιότητα ξύλου που χρησιμοποιούμε για τηνκατασκευή των κυψελών μας, τις οποίες παραδίδουμε έτοιμες για βάψιμο, δίχως ανάγκη καμίας προεργασίας από το μελισσοκόμο
  3. Τις λογικές τιμές μας

Η εταιρία διαθέτει ετοιμοπαράδοτες κυψέλες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. κυψέλες 10 πλαισίων, 8 πλαισίων  και 5 πλαισίων καθώς και μεγάλη ποικιλία από πάτους κινητούς ξύλινους ή κόντρα πλακέ θαλάσσης.

Στα πλαίσια της συνεχούς διεύρυνσης και βελτίωσης. η εταιρία έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα για καλύτερο και προσιτό τελικό προϊόν.

Στόχος της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση (με ιδιόκτητο μεταφορικό μέσο) των επαγγελματιών και ερασιτεχνών μελισσοκόμων παρέχοντας ποιοτικές κυψέλες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
+30 26560 41580, 41570, 6936146694

 info@georgelis.gr

Online Υποστήριξη στον παρακάτω σύνδεσμο 


Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...