Πλεονεκτήματα των ταινιών Τσιμίνη σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές οργανικών οξέων όπως εξάχνωση και ενστάλαξη - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Πλεονεκτήματα των ταινιών Τσιμίνη σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές οργανικών οξέων όπως εξάχνωση και ενστάλαξη


Οι ταινίες μας από κυτταρίνη, με γλυκερίνη και με το οξαλικό οξύ ως το ενεργό συστατικό, παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων θεραπειών με το οργανικά οξέα.
• Οι ταινίες μας όχι μόνο έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του οξαλικού οξέος που χρησιμοποιείται σε υγρή μορφή σε άλλες θεραπείες, αλλά επιπλέον με την επιτυγχανόμενη καθυστέρηση της απελευθέρωσης του 00, οι ταινίες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα (42 μέρες) μέσα στην αποικία. Το αποτέλεσμα είναι η εφαρμογή των ταινιών να καλύπτει και την βαρρόα που έχει στο διάστημα αυτό αναπτυχθεί στον σφραγισμένο γόνο.
• Η μεγάλη σε διάρκεια παραμονή των ταινιών μας, μειώνει τον αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων στα μελίσσια για επανάληψη των εφαρμογών, από τρείς ή τέσσερις, σε μόνο μία επίσκεψη.
• Κατά την διάρκεια της ζεστής θερινής περιόδου, η αποτελεσματικότητα των ταινιών δεν επηρεάζεται, ενώ σε αντίθεση την ίδια εποχή τα αποτελέσματα των υγρών μορφών εφαρμογής οξαλικού οξέος είναι αισθητά μειωμένα.
• Με την εφαρμογή των ταινιών δεν παρατηρήθηκε καμία αρνητική επίπτωση στην ανάπτυξη στους απογόνους, όπως είχε παρατηρηθεί με την μέθοδο ενστάλαξης του ΟΟ, παρουσία γόνου.
• Η σύγκριση κατά την διάρκεια του φθινοπώρου δεν παρουσιάζει διαφορές, καθώς η αποτελεσματικότητα και των ταινιών και των εφαρμογών με υγρή μορφή, δεν επηρεάζεται από το κρύο. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια των πειραματικών εφαρμογών η θερμοκρασία παρουσίασε διακύμανση από -2 σε + 42 βαθμούς Κελσίου.
• Οι ταινίες μας σε σύγκριση με τις μεθόδους υγρής εφαρμογής είναι πιο εύκολες στη χρήση ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...