Νέο πακέτο χρημάτων για τους μελισσοκόμους - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Νέο πακέτο χρημάτων για τους μελισσοκόμους


Ο Melissocosmos πάντα πρώτος στις μεγάλες αποκαλύψεις θα κάνει σήμερα άλλη μια.
Έχουμε λοιπόν...

Μετά το κορονοπακέτο, που αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής οδηγίας, του γνωστού 7χίλιαρου.
Μια απόφαση στήριξης όπως έχουμε ξαναπεί 5.6 εκατομμυρίων ευρώ οπού απομένει η υπογραφή του Υπ. Οικονομικών και το οκ της Ευρωπαϊκής επιτροπής ώστε αυτό να μπει στις τσέπες των μελισσοκόμων, έχουμε και ένα ακόμα γενναίο πακέτο από την Ε.Ε αυτή την φορά.

Σύμφωνα με πολύ δυνατές πηγές του ιστολογίου μας, έχει εκδηλώσει την βούληση της η Ε.Ε για το 2021 και λόγω του κορονοιού να αυξήσει κατά 50% τα κονδύλια για την Ευρωπαϊκή μελισσοκομία.
Αυτό σημαίνει ότι οι δικαιούχοι για αντικατάσταση κυψελών και για τα πετρέλαια τους φέτος το φθινόπωρο θα δουν αύξησεις κατά 50% να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους.
Να μην ξεχνάμε ότι φέτος οι μελισσοκόμοι δικαιούνται για πρώτη φορά και επιδότηση για κινητούς πάτους σε αριθμό 20% των κυψελών που έχουν δηλωμένα.
Δηλαδή αν κάποιος έχει 200 μελίσσια δικαιούται 40 πλαστικούς πάτους είτε ξύλινους είτε πλαστικούς, τους οποίους θα πρέπει να αγοράσει έως τον Μάιο, να προσκομίσει το απαραίτητο τιμολόγιο αγοράς και να πάρει τα χρήματα του τον Οκτώβριο.

Φυσικά για όλα τα πακέτα απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο μελισσοκόμος να έχει κάνει δήλωση διαχείμασης και να έχει θεωρημένο το μελισσοκομικό του βιβλιάριο.

Melissocosmos

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...