Ηλεκτρικό μαχαίρι ατμού με ατμοποιητή από την Μελισσοκομική Αθηνών - MELISSOCOSMOS

Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ηλεκτρικό μαχαίρι ατμού με ατμοποιητή από την Μελισσοκομική Αθηνών


Ηλεκτρικό μαχαίρι ατμού με ατμοποιητή από την Μελισσοκομική Αθηνών 

Ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό μαχαίρι που λειτουργεί με ατμό και μπόιρερ, κατάλληλο για ερασιτεχνική αλλά και επαγγελματική μελισσοκομία έχω να σας παρουσιάσω σήμερα.
Το μαχαίρι ατμού παραμένει το ίδιο ζεστό σε όλη του την επιφάνεια πάντοτε.
Έχει αντίσταση και σβήνει σε περίπτωση που ανεβάσει παραπάνω θερμοκρασία.
Η αυτονομία του είναι περίπου 100 με 150 πλαίσια με 4,5 Lt, οπότε το ξαναγεμίζουμε νερό και συνεχίζουμε.
Εγώ το έχω 12 χρόνια και λειτουργεί ρολόι έχοντας απολεπίσει πολλές χιλιάδες πλαίσια.

Μαχαίρι Ατμού για Απολεπισμό Κηρηθρών, με Ατμοποιητή Ηλεκτρικό. Χαρακτηριστικά : Το Μαχαίρι είναι Ατσάλινο με Ξύλινη Λαβή και Άριστο Φινίρισμα, ο Ατμοποιητής είναι Ηλεκτρικός Ισχύος 2200 W με Βαλβίδα Ασφαλείας, Χωριτικότητας 4,5 Lt, με Χερούλι για Εύκολη Μεταφορά και ο Σωλήνας που Συνδέεται με το Μαχαίρι είναι 3 μ. Οι Διαστάσεις του Ατμοποιητή είναι : μήκος 27 cm, πλάτος 23 cm, ύψος 23 cm.

Θα θέλαμε να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πολύ εύχρηστο και άριστης ποιότητας boiler της εταιρίας μας διότι πρόκειται για ένα εργαλείο σαφώς βελτιωμένο σε όλους τους τομείς από τα υπόλοιπα του είδους του και γι' αυτό άλλωστε θεωρείται ως το καλύτερο της αγοράς!!
Τι εννοούμε?
1.Άριστης ποιότητας πρωτογενές υλικό με τεράστια αντοχή στην πίεση του ατμού.
2.Διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας.
3. Εύχρηστο χερούλι για την μεταφορά του.
4.Ο ατμοποιητής είναι διαιρούμενος με ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΙΔΕΣ και ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΦΛΑΤΖΑ ενδιάμεσα (και όχι πρεσαριστό ή κολλημένο με ειδική κόλλα), για να μπορεί να είναι πολύ εύκολη η πρόσβαση στην αντίσταση του ατμοποιητή αλλά και για τον καθαρισμό του.
5.Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής είναι ο μοναδικός της αγοράς με χωρητικότητα 4.5L !!!!
6.Ένα ακόμη μεγάλο θετικό κομμάτι είναι το ότι εκτός της χρήσης του για μαχαίρι απολεπισμού προσαρμόζεται άριστα και στον κηροτήκτη ατμού της εταιρίας μας.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο ποιο κάτω για να το δείτε ή να το παραγγείλετε στο site της Μελισσοκομικής Αθηνών.Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...