Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Λασιθίου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ 09.08.2021 - MELISSOCOSMOS

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Λασιθίου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ 09.08.2021


Με μεγάλη αγωνία παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες τις βιβλικές καταστροφές που έχουν προξενήσει οι πυρκαγιές στην Αττική, την Εύβοια και την Ηλεία καθώς και σε άλλα μέρη της πολύπαθης χώρας μας. Παραμένει στα χείλη και την σκέψη όλων μας γιατί.
Κρίμα να χαθούν τέτοια δάση, κρίμα να χαθούν καλλιέργειες, κρίμα να χαθούν τόσα ζώα, κρίμα να χαθούν τόσα μελίσσια.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούν οι πυρόπληκτες περιοχές και οι πυρόπληκτοι συμπολίτες μας, θα θέλαμε να στείλουμε τις πιο ταπεινές ευχές μας για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών, να οπλιστούν με δύναμη και κουράγιο. Ειδικότερα, θα θέλαμε να στείλουμε στους συναδέλφους μελισσοκόμους που επλήγησαν, τις θερμότερες ευχές μας για την γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών τους.
Εμείς , από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Νομού Λασιθίου θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με άλλους Μελισσοκομικούς Συλλόγους να βοηθήσουμε με ότι δυνάμεις έχουμε ούτως ώστε να απαλύνουμε τις συνέπειες που προξενήθηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. 
Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους ήταν μπροστά στα μέτωπα της φωτιάς και ειδικότερα στους κατοίκους των χωριών που επλήγησαν και στις εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλών για την πρωτοβουλία τους να μεταβούν στην Αττική για να βοηθήσουν , τέτοιες ενέργειες είναι το καλύτερο παράδειγμα στις μέρες μας.
Επίσης, η Κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει γρήγορα σε γενναία μέτρα αποκατάστασης και οι υποσχέσεις να πραγματοποιηθούν άμεσα. Εάν οι πληγέντες δεν στηριχθούν άμεσα, δεν θα μπορούν να αντέξουν την επόμενη μέρα.

Καλή δύναμη, Καλό κουράγιο. Είμαστε δίπλα σας.

Για το Δ.Σ,
ο Πρόεδρος 

Μαυρουπλάκης Εμμανουήλ.

Στηρίξτε τον Melissocosmo κάνοντας like πατήστε το πλήκτρο (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ)...