Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021
Αυτοσχέδιος κηροτήκτης
Melissocosmos
Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει μελισσοκόμος που να μπορεί να πει ότι τώρα τα έχω πάρει όλα, αφού βγαίνουν διαρκώς νέα βελτιωμένα που πρέπει να αποκτηθούν.
Αναμφισβήτητα ένα απαραίτητο όσο και χρήσιμο εργαλείο είναι ο κηροτήκτης.
Μυστικό: Φτιάξτε σιρόπι που να μην ξινίζει
Melissocosmos
Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021
Ένα απλό σιρόπι είναι μια πολύ απλή παρασκευή, αλλά πρέπει να γίνει με φροντίδα και ακρίβεια χρησιμοποιώντας αποστειρωμένα εργαλεία μαζί με την κατάλληλη αναλογία συγκέντρωσης της ζάχαρης σε καθαρό αποσταγμένο νερό.
Αυτοί οι συντελεστές είναι κρίσιμοι και καθοριστικοί για ένα αυτό διατηρούμενο προϊόν με τις μικρότερες πιθανότητες κρυσταλλοποίησης γιατί το διάλυμα είναι τόσο πολύ συμπυκνωμένο, ή δεν είναι (αρκετά συμπυκνωμένο) που δημιουργείτε ζύμωση, μούχλα και ανάπτυξη βακτηρίων.
Μελοζύμ Extra μια τροφάρα απο την Αρκαδική!!!
Melissocosmos
Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021
Το μελοζύμ extra είναι μια τροφή που παρασκευάζεται από διασπασμένα σάκχαρα φρουκτόζης και δεξτρόζης εμπλουτισμένη με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Τα απλά σάκχαρα είναι άμεσα αφομοιώσιμα από την μέλισσα και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες αποτελούν μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών για την μέλισσα!
Το μελοζύμ έξτρα έχει υποκίτρινο χρώμα.
Το «πράσινο φάντασμα» στο… χωριό της Κίνας!
Melissocosmos
Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2021
Το εγκαταλελειμμένο νησί Shengshan εντυπωσιάζει με το πράσινο που «τύλιξε» όλα τα σπίτια.
Το χωριό της Κίνας φημίζεται με το όνομα του νησιού των ψαράδων και αυτό γιατί οι κάτοικοι του νησιού ήταν ψαράδες! Ήδη από το 1990 χρονολογείται η μαζική εγκατάλειψη του από τους κατοίκους .
Έτσι η φύση βρήκε την ευκαιρία, αναπτύχθηκε και κατάκλυσε τα σπίτια με την πράσινη «φορεσιά» της!
Διαπιστώστε το από τις πιο κάτω φωτογραφίες: